Site Logotype
Savjeti

Tri besplatne i jednostavne aplikacije za uređivanje fotografija na mobitelu

Obrada fotografija koje ste stvorili na mobitelu ili skinuli s interneta

Kada vam najčešće trebaju aplikacije za uređivanje fotografija na mobitelu?
Najbolje odmah nakon što ste napravili fotku. Prije su se fotke uređivala samo za časopise, plakate i reklame, danas često malo uredimo i one koje čuvamo u svojim albumima. I to nije loše. Uređivanje, kada nije pretjerano i pogrešno, fotku napravi puno boljom. 

Na svu sreću, tehnologija je danas otišla toliko daleko da postoje aplikacije koje to uređivanje olakšavaju i ubrzavaju. Ovdje ćemo pokazati tri aplikacije koje su besplatne i jednostavne za korištenje. Korištenje ovakvih aplikacija, odličan je način da se upoznate s mogućnostima i pojmovima uređivanja fotki.  

vjencanje mobitelom

 Aplikacije za uređivanje fotografija na mobitelu

1. Snapseed: Snapseed, razvijen od strane Google-a, pruža bogat set alata za uređivanje fotografija. Sa sučeljem jednostavnim za korištenje, ova aplikacija omogućuje vam prilagodbu osnovnih elemenata poput svjetline, kontrasta i zasićenosti. Također nudi napredne opcije poput selektivnih prilagodbi i raznih filtera. 

2. VSCO: VSCO je popularna aplikacija koja ne samo da nudi moćne alate za uređivanje već i stvara zajednicu ljubitelja fotografije. Osim standardnih prilagodbi poput temperature i zasićenosti, VSCO ima impresivan niz filtera koji dodaju različite estetske efekte vašim slikama. Aplikacija je jednostavna za navigaciju, što je čini idealnom za sve, od početnika do iskusnih entuzijasta.

3. Canva: Canva donosi jednostavan pristup uređivanju fotografija i stvaranju vizualnog sadržaja. Osim klasičnih alata za prilagodbu, Canva pruža i mogućnost dodavanja tekstova, grafika i drugih elemenata koji će unaprijediti vaše slike. Posebno se ističe velikom količinom predložaka u koje jednostavno i brzo možete unijeti svoj sadržaj. 

S ovim aplikacijama, uređivanje fotografija na mobilnom uređaju postaje jednostavno i pristupačno. Bilo da želite dodati personalni pečat svojim selfijima ili poboljšati profesionalne fotografije, ove aplikacije za uređivanje fotografija na mobitelu nude alate koji zadovoljavaju širok spektar potreba. Isprobajte ih i otkrijte kako jednostavno možete poboljšati svoje fotografije i podići svoj vizualni sadržaj na novu razinu. A ako vam u tome treba pomoć ili vas samo zanima feedback na vaš rad, slobodno nam se javite!

Share