Site Logotype
Najave

Fotošetnja kreativan božićni poklon za one koji stalno fotkaju

Fotošetnja: kreativan poklon za one koji stalno fotkaju

Imaš prijatelja, brata, sestru, curu ili dečka koji žive s mobitelom u rukama ili uvijek traže savršenu priliku za fotkanje? Imamo prijedlog za njihov poklon – poklon bon za fotošetnju! Ova jedinstvena avantura nije samo prilika za učenje o umjetnosti fotografije, već i nevjerojatan način za istraživanje grada i stvaranje trajnih uspomena.

Kako izgleda fotošetnja?

Goran Kovačević, profesionalni fotograf/mobilograf i vodič za šetnju sastat će se s vama na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Ono što će vam trebati je puna baterija na mobitelu, dovoljno memorije i puno dobre volje za učenje i istraživanje. Tijekom šetnje, naučit će općenite zakonitosti fotografije, kadriranje, postavljanje scene i hvatanje trenutka koji priča priču.

Sviđa li im se gradska arhitektura ili živopisni ulični prizori? Bez obzira na njihov fotografski interes, vodič će ih voditi kroz tehničke aspekte fotografiranja i umjetnost hvatanja nezaboravnih trenutaka. Osim što će na konkretnim primjerima i vlastitim fotkama naučiti što i kako može bolje, na licu mjesta učit će i kako obraditi fotografiju na svom mobitelu. 

Kreativan božićni poklon – u zadnji čas 

Ovaj poklon ne samo da pruža edukaciju o fotografiji već i potiče kreativnost. Vaši najdraži dobit će priliku izraziti se kroz umjetnički objektiv, istražujući različite tehnike i stilove. Fotošetnja nije samo lekcija, već i iskustvo koje će stvoriti nezaboravne trenutke.

Uvijek možeš kupiti  čarape, ali ako ove godine želiš pobjediti s poklonom, izaberi nešto kreativnije, a fotošetnja bi mogla biti baš to. 

 

Share